Seninle gurur duyuyoruz Toprak

Aydın Büyüykşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyon olan ilk Türk motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu için tebrik mesajı yayınladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda 2021 sezonunun şampiyonu oldu. Endonezya'da sezonun son ayağındaki ilk yarışı ikinci sırada bitiren Razgatlıoğlu, bu kategoride şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçti.

Razgatlıoğlu'na bir tebrik mesajı da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan geldi.

“SENİNLE GURUR DUYUYORUZ TOPRAK”

Başkan Çerçioğlu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, “Ülkemize bir ilki yaşatarak Dünya Superbike Şampiyonası'nda 2021 sezonunun şampiyonu olan millî motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu'nu tebrik ediyorum. Seninle gurur duyuyoruz Toprak” ifadesini kullandı.

22 Kas 2021 - 09:35 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Kent Rehberi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Kent Rehberi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Kent Rehberi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Kent Rehberi değil haberi geçen ajanstır.


Aydin Markaları

Aydın Kent Rehberi, Aydin ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+7 (960) 471 48 20
Reklam bilgi